putboringen


Home Mail ons Toepassingen
Toepassingen
Beregening
Vijvers
Pompen
Regenwaterinstallaties
Kelderpompsystemen
Toebehoren
Boringen
Fotoreferenties
Contact
Geodrill

BoringenDoor onze grondige kennis van de Belgische en Nederlandse geologie, verworven door 40 jaar boorervaring, behoren de boorwerken tot een "routinetaak" in ons bedrijf. De klant kan van deze kennis gebruik maken door ons de primaire kring te laten berekenen en uitvoeren en de specifiek voor hem/haar geproduceerde warmtepomp door ons te laten dimensioneren .

De berekening van de primaire kring, de uitvoering ervan en de dimensionering van de warmtepomp vormen één geheel en kunnen onmogelijk aan derden uitbesteed worden. Bijgevolg kunnen wij u een zwart-op-wit garantie geven voor de correcte werking van het hele systeem!

Verticale boorinstallatie

Waterput en retourput moeten zo geboord worden dat het bekomen van een constante temperatuur en een goede kwaliteit met voldonede debiet voor lange tijd verzekerd kunnen worden.

putboringen

 

Nieuwe aanwinst

putboringen

 

Oppervlakte water putboring


(klik voor PDF folder)

 

Horizontale boorinstallatie

Directional drilling is een bestuurbaar boorsysteem volgens het zogenaamde 'no-dig' principe. Dit houdt in dat men niet hoeft te graven!

Met ontwijking van ieder obstakel boort men de aardwarmtewisselaars via de beste weg. Directional drilling maakt gebruik van een mechanisch boorprincipe. Bovengronds kan de stand van de boorkop geregeld worden. De roterende kop vindt zo zijn weg. Door te duwen zonder te roteren kan de boorkop in de gewenste richting worden gestuurd.

waterputboringen

 

putboringen

 

putboringen

 

putboringen

 (klik voor schema afgewerkte boorput
met onderwaterpomp - PDF)  Volgende