Landbouwbedrijf

Het grondwater in België is kwalitatief zeer hoogwaardig. Het heeft bovendien een veel stabielere samenstelling dan oppervlaktewater. Dit maakt grondwater aantrekkelijk voor bijvoorbeeld de drinkwatervoorziening. In de landbouw wordt grondwater daarom vaak gebruikt als drinkwater voor vee en in het groeiseizoen voor de beregening van gewassen.

Waterputten
Bent u op zoek naar een constante waterbron? Wij halen het voor u uit de grond. Wij boren uw waterput, helemaal volgens uw wensen en in overeenstemming met alle wettelijke regels. We werken alles mooi af en voorzien indien gewenst ook de pomp om alles tot aan uw akkers te krijgen. De demonstratie krijgt u er gratis bij.

Beregening
Met de droge zomers van de voorbije jaren is beregening zeker geen overbodige luxe voor uw landbouwbedrijf. Dankzij onze uitgekiende systemen zorgen we ervoor dat uw water daar geraakt waar het nodig is en dit met een zo laag mogelijke verdampingsfactor.

Geen last van droogte
Voor onze waterputten boren we met de hand tot 12 meter diep. Of machinaal als het dieper moet zijn. Alles hangt af van de kwaliteit van het water dat u verlangt. We kunnen u perfect adviseren wat voor u de beste oplossing is,
afhankelijk van de gewenste kwaliteit en kwantiteit. Hebt u hier vragen over? Contacteer ons dan zeker.