Industrie, wegen en parkings

Het juiste water op de juiste plaats. Daar gaan we voor. Ook bij industriële toepassingen zorgen wij voor de nodige know-how. Onze kennis en ervaring zetten we graag in dienst van uw specifieke noden. Altijd op maat van uw situatie.
Voor een installatie waar u niet meer naar om hoeft te kijken. Zodat u op uw beide oren kan slapen.

Industrie
Welke pomp of pompsysteem u ook nodig hebt in een industriële omgeving, APC Pompen biedt u als specialist in pomptechnieken altijd de juiste oplossing. Daarbij mag u rekenen op deskundig advies voor het passende industriële
pompsysteem met alle nodige toebehoren. En als u dat graag heeft, komen we alles ook nog installeren. Dat is onze service.

Wegen
Elke weg heeft nood aan watermanagement. Bij zware onweren voor het afvoeren van grote hoeveelheden water naar riolering of wachtbekkens, binnen enkele seconden. Bij droogte voor waterrecuperatiesystemen onder het maaiveld.
Ook deze grote, industriële installaties kunnen wij voor u op maat maken en installeren.

Samenwerking
Al in de ontwerpfase van infrastructuurprojecten stellen we onze expertise in pompsystemen en pompstations ter beschikking. Studiebureaus en architecten kunnen ons altijd contacteren voor specifiek technisch advies. Indien gewenst berekenen wij zelfs het volledige pompsysteem of pompstation. Onze ervaring tot uw dienst.