Sportclubs

Water is onmisbaar in de wereld van sport en recreatie. Een veld in topconditie is noodzakelijk om topprestaties te kunnen leveren. En die topconditie begint met de beregening. Bijna alle takken van sport maken dan ook gebruik van beregening. Hiervoor wordt naast oppervlaktewater en leidingwater vaak gebruik gemaakt van bronwater.

Beregening
Een beregeningsinstallatie is een samenspel van verschillende onderdelen. De sproeiers en druppelslangen worden via leidingen en afsluiters verbonden aan de besturingsautomaat. Deze sproei-installatie geeft uw grasveld het hele jaar door automatisch water, zonder dat u daar zelf tijd aan hoeft te besteden. Daardoor heeft u altijd prachtig bloeiende planten en een schitterend gazon. Water geven met de gieter of slang is niet meer nodig. U hoeft enkel te genieten van uw tuin.

Sproeiers en meer
We willen geen druppel water verspillen. Dus moet het water zo efficiënt mogelijk bij de planten afgegeven worden. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen op maat. Sproeiers zijn geschikt voor beregening van een gazon of borders. Beregening met gebruik van druppelslangen of zweetdarmen is dan weer ideaal voor waterafgifte dicht bij de wortels. En door gebruik te maken van pop-upsproeiers en nevelaars zorgen we er bovendien voor dat u de installatie
nauwelijks ziet als ze niet gebruikt wordt.

Putboring
U wilt niet onnodig hoogwaardig leidingwater gebruiken. Geen gesleep met tuinslangen en sproeiers. En vooral geen tekort aan water hebben als we geconfronteerd worden met een lange droge periode. Door te kiezen voor een eigen putboring op uw grond heeft u altijd water bij de hand. Zonder gedoe.