Appartement/woning + tuin

Overal in en rond de woning hebt u stromend water nodig met de juiste werkdruk. Van de badkamer op de achtste verdieping tot de verste uithoek van uw tuin. Heel de dag door gebruiken we water. Bovendien zijn er plekken waar we het water liefst zo snel mogelijk weg willen hebben. In ondergelopen kelders. Of als er ergens een lek is. Daarvoor zijn pompen nodig in alle vormen en maten. Pompen, waar APC Pompen u uiteraard mee kan helpen.

Vuilwaterpomp
Ook als u meer dan enkel water weg wilt krijgen, bent u bij APC pompen aan het juiste adres. Als uw sceptische put lager ligt dan de aansluiting van de riolering bijvoorbeeld. Dankzij onze vuilwaterpompen wordt uw afvalwater vermalen en vakkundig weggewerkt.

Drukverhoger
Wat doet u als uw gebouw te hoog is? Of de waterdruk in de woning te laag? Een drukverhoger zorgt ervoor dat u altijd heerlijk stromend water hebt aan een comfortabele werkdruk. Eender waar in huis. Zodat u zelfs op de vierde 
verdieping rustig een douche kan nemen.

Kelderpompsysteem
Een vochtige kelder leidt tot vochtplekken, schimmelvorming en afbrokkelend pleisterwerk. Om nog maar te zwijgen van de geurhinder. Terwijl een droge kelder net een extra leefruimte is, die u behalve als opbergruimte ook als hobbykamer of als speelruimte kunt gebruiken. Dankzij ons eigen droge keldersysteem, zijn uw vochtproblemen verleden tijd.

Regenwaterrecuperatie
Hoe spoelt u de toiletten door? Gebruikt u hiervoor kostbaar leidingwater? Of toch maar het regenwater dat gratis van uw dak stroomt? Met een regenwaterput zorgen we voor een ecologisch alternatief voor leidingwater. Ideaal voor wasmachine of toiletten. En met een slimme waterpomp, weet uw systeem zelf wanneer het moet overschakelen op leidingwater.