Pompen

Ons assortiment aan pompen is zeer uitgebreid, hieronder kan u enkel toepassingen en voorbeelden vinden. Onder meer volgende merken (DAB, Grundfos, Leo, Flygt, Messner, Oase,…) kan u bij ons verkrijgen maar ook andere merken kunnen via ons besteld worden.

Pompen voor regenwaterrecuperatie

Deze pompen kunnen zowel in droge als natte opstelling.

MPI COM-X (natte opstelling)

De drukpomp MPI COM-X onderwaterpomp met ingebouwde pumpcontrol en zijaansluiting inclusief drijvende aanzuiging.

Drukverhogers

Deze pompen dienen om het stadswater naar de verdiepingen te duwen zodat op ieder verdiep nog voldoende druk op de leiding staat voor alle huishoudelijke toepassingen. Daarnaast zijn er ook industriƫle toepassingen: gebruik als jockeypomp in sprinklerinstallaties of voor het aansturen van brandinstallatie en irrigatietoepassingen. Deze type pompen bestaan meestal solo of als drukverhogingsgroep.

DAB KVCX

De DAB KVCX is een robuuste centrifugaalpomp van het kwalitatieve A-merk DAB. Deze centrifugaalpomp is geschikt voor het verpompen van grote hoeveelheden water en kan daardoor bijvoorbeeld perfect ingezet worden voor het beregenen van grote stukken land of als drukverhogingsinstallatie.

Dompelpompen
Deze pompen kunnen dienst doen voor alle type toepassingen, gaan van een vlakzuiger tot het oppompen van proper, licht vervuilt of fecaliĆ«n-water… Vb: Arven TOX, Flygt, etc… In bepaalde situaties is het aan te raden het vervuild water eerst gericht te verzamelen om het nadien weg te pompen naar bvb de riolering Vb: fekabox
Arven TOX
Deze Arven TOX semi-professionele dompelpomp is zeer compact en corrosiebestendig opgebouwd. De dompelpomp vindt zijn toepassing in het verpompen van drainagewater en licht vervuild water.
flygt DVXM

Deze flygt DXVM bezit een kanaalwaaier. Geschikt voor het verpompen van afvalwater en drainage toepassingen.

Fekabox
Een FEKABOX heeft een automatisch opvoersysteem geschikt voor het verzamelen en verpompen van afval-en rioolwater, afwas- en kuiswater naar het hoger gelegen rioolstelsel.
Hydrofoorpompen en/of Zelfaanzuigende pompen
Inoxplus 110
Deze meertraps zelfaanzuigende centrifugaalpomp heeft 3, 4 of 5 waaiers. Zeer geruisarme werking. Deze geruisarme werking haalt de pomp uit de ingebouwde rendementsklep. De pomp is zeer geschikt als beregeningspomp of hydrofoorpomp. Uitermate geschikt om in combinatie met de pumpcontrol te dienen als voedingspomp in regenwaterhergebruik.
Aarzel niet om ons te contacteren voor andere toepassingen!
Naast bovenstaande pompen kan u natuurlijk ook bij ons terecht voor heel wat ander type waterpompen bv. circulatiepompen, zoutwaterpomp, fonteinpompen, filter- en watervalpompen, etc… Bel ons gerust even op als u een pomp in gedachte heeft, we helpen u graag verder!

Ook kan u bij ons terecht voor alle toebehoren van een moderne pompinstallatie zoals drukvaten, drukschakelaars, thermische beveiliging, manometer, bolkranen, terugslagkleppen, etc… Dit alles in een groot assortiment van typen en afmetingen. Neem ook hiervoor gerust met ons contact op!